Loading...
European Tyre Distributors slide4
European Tyre Distributors slide3
European Tyre Distributors slide2
European Tyre Distributors slide1

Nieuws

ETD distributeur officiel d'Ascenso !

ETD officieel distributeur van Ascenso!

European Tyre Distributors B.V. is trots om aan te kondigen dat ze nu officieel distributeur van het merk "Ascenso" zijn geworden.

Ascenso is een off-highway merk onder de paraplu van de gerenommeerde MTPL fabriek. Ascenso zal tegemoetkomen aan de wensen en behoeften van drie belangrijke wereldwijde segmenten: landbouw, industrie & bouw en grondverzet.

Op het moment zijn er ruim honderd maten beschikbaar en tegen het eind van het jaar zal dit worden uitgebreid naar meer dan tweehonderd maten. Toepassingen variëren van tractor radiaal, implement, flotation, graafmachine, verreiker, grader en nog veel meer.

European Tyre Distributors heeft met het merk Ascenso een fantastische aanvulling op het huidige assortiment van landbouw-, industrie- en grondverzetbanden.

  • 200+ maten
  • 20+ profielen
  • Diagonaal/Radiaal
  • Nichematen

Welkom

Bij European Tyre Distributors B.V. (ETD) zijn we gespecialiseerd in het importeren van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt, met LEAO en SECURITY als onze toonaangevende merken. Daarnaast hebben we ons ook gespecialiseerd in de montage van deze banden en wielen, met als resultaat dat we complete wielen leveren aan verschillende OEM’s in Europa.

In deze bedrijfsfilm komt u te weten waarom veel anderen graag zakendoen met ETD. Ook krijgt u een beeld van onze bedrijfsactiviteiten in Strijen en leert u ons team kennen.

Doordat we meer dan 40 jaar ervaring hebben en vanwege de inspanningen van ons team zijn we één van de toonaangevende bandendistributeurs van de Europese markt geworden.

Als u vragen hebt over onze service of over onze merken, neem dan gerust contact met ons op via sales@etd.nl.

 

Bij ETD staat aandacht voor onze klanten voorop. Daarom streven we ernaar om altijd onze beloftes te houden en leveren we onze klanten zo snel mogelijk de juiste banden, velgen en complete wielen. Om dit te realiseren werken we accuraat en bieden we een snelle levering vanuit onze magazijnen in Strijen aan.
ETD is vooral trots op haar topmerk LEAO. Dit Aziatische merk word geproduceerd door een partner die momenteel wereldwijd in de top 20 staat in bandenproductie. Momenteel gebruiken Ford, GM en Fiat banden van deze fabriek met groot succes, net als veel van onze klanten! Met LEAO TBR, AGR en OTR garandeert ETD voordelige prijzen
European Tyre Distributors B.V. (ETD) is gespecialiseerd in de import van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt. Daarnaast levert ETD complete wielen aan grote OEM's in Europa. Doordat we al meer dan veertig jaar actief zijn op dit gebied, hebben we een hoog deskundigheidsniveau bereikt en hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en (buitenlandse) distributeurs.