Loading...
European Tyre Distributors slide4
European Tyre Distributors slide3
European Tyre Distributors slide2
European Tyre Distributors slide1

Nieuws

ISO 9001

We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd!

Vanaf de oprichting van ETD streven we ernaar om al onze partners de beste service en kwaliteit te bieden. Met het behalen van de ISO-certificering via Bureau Veritas kunnen we nu ook met een gerust hart zeggen dat we een succesvol kwaliteitsmanagementsysteem hebben wat onze belofte onderstreept dat we altijd de beste service en kwaliteit bieden.

In overeenstemming met de ISO 9001-norm hebben we een gestructureerd handboek voor kwaliteitsmanagement opgesteld waarin onze processen duidelijk zijn gedefinieerd en waarin we rekening houden met onze sterke punten, kansen, zwakke punten en bedreigingen. Daarnaast hebben we gestructureerde controles om ervoor te zorgen dat we onze kwaliteitsnormen handhaven en waar mogelijk verbeteren.

Dit streven naar het hoogste kwaliteitsniveau is in ons hele bedrijf terug te vinden. Of u nu een container rechtstreeks vanuit de fabriek bestelt, losse producten vanuit ons magazijn in Strijen bestelt, of als u complete wielen van onze assemblagelijn nodig hebt, kwaliteit is gegarandeerd!

Welkom

Bij European Tyre Distributors B.V. (ETD) zijn we gespecialiseerd in het importeren van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt, met LEAO en SECURITY als onze toonaangevende merken. Daarnaast hebben we ons ook gespecialiseerd in de montage van deze banden en wielen, met als resultaat dat we complete wielen leveren aan verschillende OEM’s in Europa.

In deze bedrijfsfilm komt u te weten waarom veel anderen graag zakendoen met ETD. Ook krijgt u een beeld van onze bedrijfsactiviteiten in Strijen en leert u ons team kennen.

Doordat we meer dan 40 jaar ervaring hebben en vanwege de inspanningen van ons team zijn we één van de toonaangevende bandendistributeurs van de Europese markt geworden.

Als u vragen hebt over onze service of over onze merken, neem dan gerust contact met ons op via sales@etd.nl.

 

Bij ETD staat aandacht voor onze klanten voorop. Daarom streven we ernaar om altijd onze beloftes te houden en leveren we onze klanten zo snel mogelijk de juiste banden, velgen en complete wielen. Om dit te realiseren werken we accuraat en bieden we een snelle levering vanuit onze magazijnen in Strijen aan.
ETD is vooral trots op haar topmerk LEAO. Dit Aziatische merk word geproduceerd door een partner die momenteel wereldwijd in de top 20 staat in bandenproductie. Momenteel gebruiken Ford, GM en Fiat banden van deze fabriek met groot succes, net als veel van onze klanten! Met LEAO TBR, AGR en OTR garandeert ETD voordelige prijzen
European Tyre Distributors B.V. (ETD) is gespecialiseerd in de import van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt. Daarnaast levert ETD complete wielen aan grote OEM's in Europa. Doordat we al meer dan veertig jaar actief zijn op dit gebied, hebben we een hoog deskundigheidsniveau bereikt en hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en (buitenlandse) distributeurs.